Microsoft Big Data Hackathon

<a href=""https://msevents.microsoft.com/CUI/EventDetail.aspx?EventID=1032621542&amp;Culture=da-DK&amp;community=0""><img src=""/wp-content/uploads/microsoftlogov3.png"" alt=""microsoftlogov3"" width=""94"" height=""20"" class=""alignleft size-full wp-image-689"" />Microsoft afholder i weekenden d. 22. og 23. Maj et Hackathon baseret på Big Data. Alle der deltager modtager $250 i cloud credit, til Azure.

  Ønsker du at udvikle sikre Big data løsninger til virkelige samfund udfordringer ved hjælp af åbne offentlige data fra forskellige danske myndigheder? Og har du lyst til at skabe værdi af Big Data, der anvender den nyeste viden og værktøjer inden for datalogi, Machine Learning og Cyber ​​Security?
  Tilmeld dig 2015 Big data hackathon at vinde din del af en attraktiv præmiepulje.
  Big Data og den tilhørende disciplin Machine Learning er begyndt at blive dele af alles liv - på godt og ondt. Bill Gates, grundlægger og tidligere formand for Microsoft, understregede, at virkeligheden med, at ""et gennembrud i machine learning ville være værd til Microsofts.""
  DTU og Microsoft er forpligtet til at den nye bølge af teknologi og sammen, derfor inviterer vi dig til Big data hackathon. Den finder sted på DTU Skylab.
  Temaet for hackathon vil blive koncentreret om at gøre brug af offentlige data til at skabe analyser og løsninger, der hjælper borgerne i den ene eller den måde samtidig respekterer privatlivets fred og anonymitet.
  Kom og find ud af mere om hackathon.
  Tilmelding er åben for alle universitetsstuderende, IT-specialist og udviklere med interesse for forretningsudvikling, data, apps og internet løsninger.


  Check det ud på deres <a href=""https://msevents.microsoft.com/CUI/EventDetail.aspx?EventID=1032621542&amp;Culture=da-DK&amp;community=0"" target=""_blank"">event site her</a>.

  
 • 2015-04-13 20:29

 • Claus Munch

  Claus Munch