Azure, er det så skidt?

I CW i fredags var der en artikel hvor Martin Schmidt (Miracle) og Mark S. Rasmussen (iPaper) har afprøvet og testet Azure mht. hvad man kan og ikke kan og deres konklusion har affødt en mindre diskussion. Anette havde Lubor Kollar, der tidligere var i SQLCAT teamet, men nu har sin egen Azure gruppe (i Redmond) på besøg og talte med ham om dette, hvilket vi måtte gøre noget ved - så Anette tog Lubor med til en middag med Mogens og en flok Oaktable medlemmer der var strandet pga. askeskyen og ideen blev skabt om at holde en session imorgen mandag d. 19/4 kl. 17:30 hos Miracle. Her vil Martin og Mark gennemgå deres konklusioner og Lubor og andre fra Microsoft vil være til stede, kommenterer og fortælle.

    Det er en super mulighed for alle jer der har interesse på området til dels at kende mere til Azure, dens begrænsninger og muligheder og til at møde Lubor og MS folk. Anette er der naturligvis også - så hun vil glæde sig til at møde alle jer der dukker op.

    Der vil være Pizza m.m. og det hele er helt gratis - I skal bare lige tilmelde jer med en mail til <a href=""mailto:Mno@miracleas.dk"" target=""_blank"">Mogens Nørgaard</a> eller til <a href=""mailto:miranette@gmail.dk"" target=""_blank"">Anette</a>. 
  • 2010-04-19 00:16

  • Claus Munch

    Claus Munch