August nyt

Så er det tid til at vi igen trækker i trøjen og byder derfor velkommen til første del af efterårets program. September bliver bestemt ikke nogen sløj måned, hvad angår arrangementer. Først byder <a href=""http://psug.dk/"" target=""_blank"">Powershell Usergroup Danmark på et to dages arrangement, hvor du vil kunne lære om <a href=""http://www.psug.dk/?p=641"" target=""_blank"">Automatisering af Azure med Powershell. Det bliver et arrangement spækket med kloge Powershell hoveder, så hvis Powershell interessere dig og skulle du rode lidt med Azure, så er det bestemt arrangementet for dig!
Ligeledes 1. September, afholder vi <a href=""http://www.sqlsug.dk/events/91/september-2015-brugergruppe-moede/"">September måneds brugergruppe møde, hvor Andrey Zavadskiy kommer og fortæller om Visual Studios mange anvendelse muligheder for os som databasefolk.
September måned, er også måneden hvor SQL Saturday Copenhagen løber af stablen. Dette sker med <a href=""http://www.sqlsaturday.dk/pre-con-seminars/"" target=""_blank"">Pre-Conf Torsdag d. 17 og Fredag d. 18 og naturligvis hoved eventet <a href=""http://www.sqlsaturday.com/413/EventHome.aspx"" target=""_blank"">SQL Saturday 413, Lørdag d. 19.

Det bliver en super fed måned og vi glæder os til at se jer! :)

  • 2015-08-24 22:29

  • Claus Munch

    Claus Munch